Aktuálně pro vás máme 1708 receptů
Gravlax (marinovaný losos) s hořčičnou omáčkou Předkrmy a chuťovky

Gravlax (marinovaný losos) s hořčičnou omáčkou

Čerstvého lososa bez kůže omyjeme, důkladně osušíme a podélně rozpůlíme. Na pracovní desku rozprostřeme větší kus potravinové folie (aby šel celý…

Doporučené recepty

Zázvorový čaj

Nápoje: Zázvorový čaj

Část kořene zázvoru si nastrouháme, budou nám stačit tak 2-3 čajové lžičky, podle toho, jak chceme mít čaj výrazný…

Škvarková pomazánka

Pomazánky: Škvarková pomazánka

Škvarky rozmixujeme na pastu, cibuli a jarní cibulku nakrájíme najemno, česnek prolisujeme. Na pánvi orestujeme…

Špagety s omáčkou z pečených paprik

Hlavní jídla: Špagety s omáčkou z pečených paprik

Troubu rozehřejeme na 180 °C. Špagety uvaříme v osolené vodě al dente. Papriky s rajčaty očistíme a dáme asi na 30…

Silný hovězí vývar z kostí

Polévky: Silný hovězí vývar z kostí

Troubu rozehřejeme na 220 °C. Cibuli a kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na poloviny. Všechny hovězí kosti a…