Bulharský tarator
Ingredience
- podmáslí: 500 ml
- salátová okurka: {1/2}
- vlašské ořechy: 8 ks
- čerstvý kopr: 2 PL
- stroužky česneku: {0,5}
- olivový olej : 1 PL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Máslo necháme změknout v pokojové teplotě. Ve třetině mléka rozmícháme pudinkový prášek a cukr, zbytek mléka přivedeme k varu. Mléko odstavíme z tepla, zamícháme do něj rozpuštěný pudink, vrátíme na sporák a…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
V misce smícháme smetanový sýr se změklým máslem, osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a utřeme dohladka.…
Poměr ingrediencí v řeckém salátu je na každém, zda preferuje více sýra, pikantnější chuť s větším množstvím…
Z ingrediencí na košíčky vypracujeme hladké těsto a necháme ho hodinu v lednici vychladit. Těsto rozdělíme na…
Očištěná kachní játra nakrájíme nadrobno. Nakrájíme najemno cibuli, kterou dozlatova orestujeme na troše másle.…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.