Játrová směs na topinky
Ingredience
- vepřová játra: 250 g
- červená cibule: 1 ks
- česnek - stroužky: 2 ks
- sladká chilli omáčka: 1 PL
- hořčice: 1 KL
- sádlo: 1 PL
- čerstvé bylinky (tymián, bazalka, petžel)
- sůl
- pepř
- čerstvý koriandr nebo petrželová nať
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Vepřová játra očistíme a nakrájíme na malé kousky. Bylinky nasekáme, česnek a cibuli nakrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme sádlo, na kterém osmažíme dozlatova cibulku. Poté přidáme játrové kousky a česnek. Až se játra zatáhnou vmícháme do směsi sladkou chilli omáčku, hořčici a bylinky. Posypeme nasekanými bylinkami. Na závěr dochutíme solí a pepřem.
Játrová směs na topinky výborně chutná s čerstvým koriandrem nebo petrželovou natí.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.