Baklava
Ingredience
- filo těsto: 450 g
- krystalový cukr: 340 g
- med: 6 PL
- citronová šťáva: 1 PL
- máslo: 120 g
- voda: 340 ml
- nasekané vlašské ořechy
- skořice: 1 KL
- moučkový cukr: 2 KL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Na másle osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka. Restujeme velmi zvolna až do doby, kdy je cibule dotmava. Přidáme bobkový list a zalijeme vínem. Počkáme, až se víno odpaří, přilijeme vývar a vaříme 10 minut.…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Brambory rozmačkáme s máslem a necháme vychladnout.…
Krokety jsou ideální řešení, pokud nám zbyla bramborová kaše. Z bramborové kaše tvoříme kuličky nebo šišky, které…
Neoloupanou červenou řepu umyjeme a zabalíme do dvojité vrstvy alobalu tak, aby nemohla unikat pára. Pečeme na v…
Mleté kuřecí maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, vajíčkem, trochou sladké papriky,…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.