Baklava
Ingredience
- filo těsto: 450 g
- krystalový cukr: 340 g
- med: 6 PL
- citronová šťáva: 1 PL
- máslo: 120 g
- voda: 340 ml
- nasekané vlašské ořechy
- skořice: 1 KL
- moučkový cukr: 2 KL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Červenou řepu oloupeme a nastrouháme. Abychom se vyvarovali červených rukou, použijeme při práci s řepou igelitové rukavice. Řepu osolíme, promícháme a necháme v cedníku vykapat šťávu, kterou řepa pustí.…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Cibuli si nakrájíme na velmi drobné kousky. Necháme ji zpěnit na kousku másla na pánvi. Jakmile bude cibule…
Rýži uvaříme podle návodu, můžeme ji i lehce rozvařit. Uvařenou rýži poté rozmixujeme dohladka s mlékem, osladíme…
Změklé máslo vyšleháme do pěny. Poté postupně zašleháváme salko, stačí zhruba polovina plechovky, aby krém nebyl…
Vejce prošleháme s nadrobno nasekanou cibulkou, nastrouhaným parmazánem, solí a pepřem. Na rozehřáté pánvičce…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.