Baklava
Ingredience
- filo těsto: 450 g
- krystalový cukr: 340 g
- med: 6 PL
- citronová šťáva: 1 PL
- máslo: 120 g
- voda: 340 ml
- nasekané vlašské ořechy
- skořice: 1 KL
- moučkový cukr: 2 KL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Brambory uvaříme ve slupce doměkka a ještě teplé je oloupeme a nakrájíme na plátky. Zatímco se brambory vaří, připravíme si zálivku. Hovězí vývar přivedeme k varu, přidáme ocet, cukr, hořčici, olej, trochu…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Smícháme olej, prolisovaný česnek, rozmarýnové jehličky, sůl, trochu pepře a sladké papriky. Vepřové maso…
Troubu předehřejeme na 130°C. Koleno s kůží i kostí očistíme a kůži nakrojíme opatrně ostrým nožem do tvaru mřížky…
Z mouky, změklého másla a vody utvoříme hladké nelepivé těsto. Z těsta uděláme kouli, zabalíme ji do alobalu a…
Maso nakrájíme na menší kousky, houby na nudličky, pórek na kolečka, nudle uvaříme podle návodu. Maso osolíme,…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.