Diskuse: Pýchavka

Přidat nový příspěvek
  • Majka L.

    23:46 25. 8. 2019 +2
    Ahoj Hanko, do mléka obecně houby namáčí někdo proto, že tak prý méně nasají tuk. Jenže to není tak dobré a navíc kvalitní tuk je oproti zastaralým názorům naopak vítaný a zdravý. Doporučuji připravit pýchavky na vepřovém sádle, mňam. :-) Mám ráda guláš nebo řízky z pýchavek, mrkni se na recept třeba i sem https://www.spektrumzdravi.cz/pychavka . Majka
  • Hana Zavrtálková

    18:38 23. 8. 2019 0
    Dobrý den, slyšela jsem, že se pýchavka namáčí v mléce. Nemá s tím někdo zkušenost proč se to dělá a jak se s houbou dále pracuje? Díky za všechny názory, zkušenosti i nápady. Hanča