Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Broskvové smoothie Nápoje
20. 10. 2017

Broskvové smoothie

Ingredience
- +
  • broskve: 3 ks
  • banán: 1 ks
  • kokosové mléko: 350 ml
  • řecký jogurt: 2   PL
  • led

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Super zdravé, doporučujeme
Broskvové smoothie - recept

Vypeckvané broskve a oloupaný banán nakrájíme na menší kousky a rozmixujeme. Přidáme kokosové mléko, jogurt a pár kostek ledu a opět společně promixujeme. 

Broskvové smoothie můžeme dozdobit mátou mnebo meduňkou.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 2 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 1 příspěvky.

  • Mistr Zdraví
    20. 10. 2017 | 15:02
    Vždycky, když si dávám broskvové smoothie, uvědomím si, že broskve jsou ve velkém množství kultur spojovány se symbolem ženy, který vychází nejspíše z jejich tvaru, kdy jsou dvě části od sebe odděleny menší rýhou připomínající hýždě!

Podobné recepty

domaci-ledovy-caj-s-broskvovou-chuti.jpg Nápoje

Domácí ledový čaj s broskvovou chutí

Vodu v hrnci zahřejeme k varu a necháme pouze mírně probublávat. Přidáme vypeckované, nadrobno nakrájené broskve, lístky máty a sypaný čaj. Necháme 10 minut probublávat. Přecedíme, necháme chvíli vychladnout,…

broskvova-buchta.jpg Nápoje

Broskvová buchta

Broskve nakrájíme na plátky. Smícháme mouku s kypřícím práškem, přisypeme cukr, přidáme vejce, mléko nebo kefír a olej. Těsto jemně vymícháme dohladka. Vyšší formu nebo plech vymažeme máslem a vysypeme hrubou…

Doporučené recepty

Žampionová krémová polévka

Polévky: Žampionová krémová polévka

Žampiony očistíme a nakrájíme na čtvrtiny nebo širší plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno, brambory na kostičky,…

Zelený chřest jako příloha

Přílohy: Zelený chřest jako příloha

Z chřestu odkrojíme dřevnaté části, které bývají v nejširším místě stonku. Ve vyšším hrnci přivedeme k varu…