Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Jednohubky s kaviárem Jednohubky s kaviárem Předkrmy a chuťovky
14. 03. 2018

Jednohubky s kaviárem

Ingredience
- +
  • smetanový sýr: 120 g
  • créme fraiche: 1 PL
  • máslo: 1 KL
  • kousek okurky
  • kopr
  • červený kaviár
  • sůl
  • pepř
  • pečivo

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zdravé, neuděláte chybu

Jednohubky s kaviárem - recept

Smetanový sýr vyšleháme s créme fraiche a změklým máslem, mírně osolíme, opepříme a dáme do lednice asi na 30 minut. Pomazánkou lehce potřeme nakrájené pečivo. Okurku pomocí škrabky na brambory nakrájíme na velmi tenké plátky, které ještě překrojíme na menší kousky. Na každý kousek dáme trochu červeného kaviáru a opatrně zatočíme do kornoutku. Jednohubky s kaviárem dozdobíme kouskem čerstvého kopru.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 2 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

fotolia_92502013_xs.jpg Předkrmy a chuťovky

Jednoduchá kaviárová pomazánka

Smetanu ušleháme dotuha a vmícháme červený kaviár. Dle potřeby osolíme a opepříme, můžeme přidat i oblíbené bylinky. Kaviárová pomazánka je výborná s pečivem, které potřeme trochou olivového oleje a opečeme na…

Doporučené recepty

Pórková polévka s bramborem

Polévky: Pórková polévka s bramborem

Ve větším hrnci necháme rozpustit máslo, na které podusíme nakrájenou cibuli do změknutí. Přidáme nasekaný česnek…

Italské rizoto s kuřecím masem

Hlavní jídla: Italské rizoto s kuřecím masem

V hrnci rozpálíme dvě lžíce olivového oleje, přidáme cibuli pokrájenou na menší kostičky a opékáme dozlatova. Poté…

Domácí majonéza

Ostatní: Domácí majonéza

Všechny ingredience musí mít pokojovou teplotu, aby se nám majonéza nesrazila. V misce vyšleháme žloutky s hořčicí…

Smetanová omáčka z lišek

Hlavní jídla: Smetanová omáčka z lišek

Na másle necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a zalijeme ji bílým vínem. Necháme asi pět minut redukovat…