

























Malinová marmeláda
Ingredience
- maliny: 1 kg
- želírovací přípravek Gelfix: 1 balení
- cukr krystal: 350 g
- kyselina citrónová: 5 g
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Maliny důkladně propláchneme a dáme do hrnce společně s kyselinou citrónovou. Cukr smícháme s želírovacím přípravkem a přidáme k malinám. Za stálého míchání vaříme 3 - 4 minuty a odstavíme. Pokud při vaření vznikne pěna, odstraníme ji, a marmeládu plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme a necháme je vychladnout otočené víčkem dolů. Skladujeme na chladnějším tmavém místě, kde důkladně uzavřená malinová marmeláda vydrží několik měsíců.
Malinová marmeláda se dá ochutit i semínky z vanilkového lusku.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Dýni hokkaidó omyjeme, vydlabeme semínka a nakrájíme na kostičky o rozměru asi 0,5 cm x 0,5 cm. Slupku můžeme odstranit, kandovaná dýně hokkaidó ale…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Zeleninu umyjeme a nakrájíme na stejně velké kousky, cibuli na tenké plátky. Sýr feta nakrájíme na kostičky a…
V teplém mléce rozmícháme droždí, přidáme hladkou mouku a cukr, pořádně rozmícháme a necháme pod utěrkou v teple…
V hrnci na troše oleje rozpustíme máslo a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme česnek a…
V hlubší pánvi nebo v hrnci necháme na trošce oleje rozpustit polovinu másla, na kterém orestujeme nadrobno…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.