Smetanová omáčka z lišek
Ingredience
- čerstvé lišky: 250 g
- smetana ke šlehání: 120 ml
- bílé víno: 50 ml
- máslo: {1 PL}
- cibule: 1 ks
- česnek - stroužky: 1 ks
- čerstvý nebo sušený tymián
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Ve středním hrnci nejprve orestujeme nakrájenou anglickou slaninu. Poté k ní přidáme pokrájené jarní cibulky spolu s kouskem másla. Opět chvíli…
Třešně umyjeme a vypeckujeme. Formu na pečení koláče vyložíme pečícím papírem nebo vymažeme. Třesně rozmístíme do pečící formy. Všechny zbylé ingredience smícháme. Vznikne nám řídké těsto, které nalejeme na…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Batáty oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Rozšťoucháme je a necháme vychladnout.…
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, lilek na kostky, mrkev na kolečka nebo nudličky, citrónovou trávu, chilli…
Fazole scedíme, propláchneme a necháme okapat v cedníku. Na fazolovou pomazánku samozřejmě můžeme použít i uvařené…
Mrkev a petržel nakrájíme na kostky, petrželku a majoránku nasekáme najemno. Troubu rozehřejeme na 200 °C. Omytá a…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.