Polévka z lišek
Ingredience
- lišky {220} g
- brambory {2}
- jarní cibulka {3}
- anglická slanina {70} g
- stroužky česneku {2}
- čerstvá petrželka
- máslo {1} PL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Na másle necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a zalijeme ji bílým vínem. Necháme asi pět minut redukovat. Až bude víno zredukované zhruba…
Cibuli nasekáme na jemno a zlehka opečeme na másle. Vejce vyšleháme se smetanou, solí a pepřem a přidáme do pánve. Sýry nakrájíme na tenké plátky a přidáme do pánve na vejce. Pod sýr můžeme přidat oblíbenou…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Rebarborový stonek zbavíme horních listů a spodní tvrdé části, celý stonek oloupeme. Připravenou rebarboru…
V hrnci připravíme smícháním másla a mouky jíšku, kterou zalijeme vývarem a povaříme asi 15 minut. Ztlumíme…
Filety z kapra si minimálně jeden den před obalováním osolíme a silně potřeme prolisovaným česnekem. Zbavíme tak…
Cibulku si nakrájíme najemno a necháme ji na másle zpěnit dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a petržel a…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.