Baba Ganoush
Ingredience
- lilek: {1}
- tahini sezamová pasta: 3 KL
- olivový olej: 1 PL
- česnek: {1}
- citrón: {0,5}
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
V nepřilnavém hrnci necháme rozpustit máslo, přidáme mouku a vytvoříme jíšku. Přilijeme horký vývar, jíšku rozmícháme a povaříme asi 15 minut. V polévce rozmícháme smetanu, kterou jsme nechali zahřát na…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
V hrnci připravíme smícháním másla a mouky jíšku, kterou zalijeme vývarem a povaříme asi 15 minut. Ztlumíme…
Kuřecí prso a žampiony nakrájíme na kousky. Zázvor očistíme a nakrájíme na plátky. Citronovou trávu pokrájíme na…
Krůtí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zamícháme s kapkou olivového oleje. Pórek nakrájíme na…
Zajíce pořádně očistíme a nožem odblaníme. Zeleninu načistíme a nakrájíme na malé kostky. Zaječí maso důkladně…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.