Chorvatské fritule
Ingredience
- 500 g hladké mouky
- 500 g polohrubé mouky
- 1 kostka droždí
- 1 vejce
- 1 jablko
- 1 brambor
- skořice
- špetka soli
- ořechy
- hnědý rum
- vlažná voda
- olej
- moučkový cukr
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Smetanu necháme v pokojové teplotě chvíli "zahřát" asi na 10 °C. Nalijeme do vyšší mísy a šleháme tak dlouho, dokud se šlehačka nezmění na hrudky. Ubereme otáčky šlehače, následně počkáme, až se oddělí…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Houby důkladně očistíme, nakrájíme na menší kousky a společně s nakrájenými bramborami necháme vařit. Až budou…
Cibuli nakrájíme nahrubo, česnek nadrobno, oloupanou cuketu na kostičky, čočku propláchneme studenou vodou. V…
Omyté a osušené cukety i se slupkou nakrájíme na hranolky. Parmezán promícháme se strouhankou, vejce rozšleháme se…
Na kousky nakrájíme olivy. V míse smícháme hladkou mouku s droždím, olivovým olejem, solí a teplou vodou. Na…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.