Karlovarský knedlík
Ingredience
- bílé pečivo: 350 g
- vejce: 2 ks
- mléko: 250 ml
- hrubá mouka: 120 g
- petrželová nať
- sůl
- muškátový květ
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Slaninu nakrájíme na malé kousky, které osmažíme na pánvi. Poté slejeme tuk z pánve. Třetinu tuku ze slaniny smícháme v misce společně s vejcem a mlékem. Ve větší míse smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Filety z kapra si minimálně jeden den před obalováním osolíme a silně potřeme prolisovaným česnekem. Zbavíme tak…
Vejce uvaříme natvrdo. Ricottu smícháme se solí, špetkou pepře, hořčicí a nadrobno nakrájenou pažitkou. Přidáme na…
Bazalku omyjeme a nasekáme na jemno. Pokud nemáme čerstvou, můžeme použít i sušenou. Chuť sice nebude tak výrazná,…
Mleté krůtí maso smícháme s prolisovaným česnekem, nadrobno nakrájenou šalotkou a petrželkou, majoránkou, tymiánem…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.