Karlovarský knedlík
Ingredience
- bílé pečivo: 350 g
- vejce: 2 ks
- mléko: 250 ml
- hrubá mouka: 120 g
- petrželová nať
- sůl
- muškátový květ
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Hrušky zbavíme jádřince a nakrájíme na menší kousky. Hroznové víno vypeckujeme a společně s hruškami, mandlovým mlékem, citrónovou šťávou a skořicí rozmixujeme dohladka. Je-li třeba, hruškové smoothie s…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Kedlubny oloupeme a nastrouháme. Cibuli nakrájíme nadrobno, necháme na rozehřátém oleji zesklovatět, přidáme mouku…
Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na tenké proužky, petrželku nadrobno, tuňáka…
Koření, které máme v celku si najemno rozdrtíme v hmoždíři. Přidáme mleté koření a všechno spolu pořádně…
Rýži několikrát propláchneme. Do hrnce nalejeme olej a máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a orestujeme ji.…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.