Karlovarský knedlík
Ingredience
- bílé pečivo: 350 g
- vejce: 2 ks
- mléko: 250 ml
- hrubá mouka: 120 g
- petrželová nať
- sůl
- muškátový květ
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Na olivovém oleji orestujeme šalotku. Přidáme kari pastu, zalejeme trochou vody a důkladně zamícháme. Necháme chvilku rozvonět. Poté do hrnce přidáme mražený hrášek a asi 2 minuty pod pokličkou podusíme.…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Meloun zbavíme pecek, nakrájíme na kousky, jahody umyjeme a odstopkujeme a obojí spolu s mátou a cukrem (ten…
Smícháme cukr s octem a přivedeme k varu. Mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Poté nakrájíme mango na malé…
Čerstvého lososa bez kůže omyjeme, důkladně osušíme a podélně rozpůlíme. Na pracovní desku rozprostřeme větší kus…
Holandskou omáčku připravíme podle tohoto receptu: holandská omáčka. V hrnci přivedeme vodu k varu a vmícháme do…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.