Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Lilkové jednohubky s nakládanými rajčaty Předkrmy a chuťovky
28. 02. 2018

Lilkové jednohubky s nakládanými rajčaty

Ingredience
- +
  • Na 20 jednohubek
  • menší lilky: 3 ks
  • Lučina: 150 g
  • rajčata nakládaná v oleji: 3 ks
  • pažitka: 2 PL
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zdravé, neuděláte chybu

Lilkové jednohubky s nakládanými rajčaty - recept

Lilky nakrájíme na asi centimetrové plátky, z obou stran osolíme a necháme 20 minut "vypotit". Omyjeme, osušíme, potřeme olivovým olejem a z obou stran ugrilujeme dozlatova. Necháme vychladnout.

Smícháme Lučinu, nadrobno nakrájená rajčata, pažitku, trochu soli a pepře. Na kraj plátku dáme lžičku náplně a lilek zarolujeme.

Lilkové jednohubky s nakládanými rajčaty vychladíme a podáváme s pečivem. 

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 1 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

okurkove-jednohubky-s-uzenym-lososem.jpg Předkrmy a chuťovky

Okurkové jednohubky s uzeným lososem

Smícháme sýr s koprem, pár kapkami citrónové šťávy, trochou soli a pepře. Okurku nakrájíme na kolečka, každé kolečko potřeme pomazánkou a poklademe kouskem uzeného lososa. Okurkové jednohubky s uzeným lososem…

jednohubky-z-listoveho-testa.jpg Předkrmy a chuťovky

Jednohubky z listového těsta

Z vyváleného těsta vykrájíme menší  kolečka, můžeme použít vykrajovátka na linecké cukroví. Polovinu koleček rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem a potřeme je rozšlehaným vajíčkem. Do druhé poloviny…

Doporučené recepty

Paštika z husích jater

Předkrmy a chuťovky: Paštika z husích jater

Husí játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Na pánvi rozehřejeme trochu máslo, na které osmažíme nadrobno…

Srnčí ragú na víně

Hlavní jídla: Srnčí ragú na víně

Na oleji/sádle v hrnci lehce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou…

Carpaccio z červené řepy

Předkrmy a chuťovky: Carpaccio z červené řepy

Předehřejeme si troubu na 190 °C. Řepu před pečením omyjeme a zabalíme do dvou vrstev alobalu. Pečeme ji asi 1…