Ančovičky smažené
Ingredience
- čerstvé ančovičky (sardelky): 250 g
- hladká mouka: 2 PL
- koření na ryby: 1 KL
- sůl
- pepř
- šťáva z citronu
- olej
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Kedlubny oloupeme a nastrouháme. Cibuli nakrájíme nadrobno, necháme na rozehřátém oleji zesklovatět, přidáme mouku a vytvoříme jíšku. Do cibulové jíšky přidáme nastrouhané kedlubny, podlijeme trochou vody,…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Mléko zahřejeme tak, aby bylo pouze vlažné, rozdrobíme do něj droždí, zamícháme 1 lžíci mouky a necháme na teplém…
Hovězí maso vložíme do vroucí osolené vody a necháme mírně probublávat varem. Tvořící se pěnu asi po půl hodině…
Oloupané banány podélně přepůlíme, potřeme polovinou medu a posypeme skořicovým cukrem. Necháme 10 minut v lednici…
V hrnci rozehřejeme olej a necháme na něm rozpustit máslo. Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku, po chvilce…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.