Ančovičky smažené
Ingredience
- čerstvé ančovičky (sardelky): 250 g
- hladká mouka: 2 PL
- koření na ryby: 1 KL
- sůl
- pepř
- šťáva z citronu
- olej
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Omytá žebírka vložíme do studené vody, přidáme, cibuli, česnek, koření a polovinu očištěné kořenové zeleniny vcelku. Přivedeme k varu a vaříme asi 1 hodinu. Kroupy uvaříme zvlášť podle návodu a ihned…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Kachní játra umyjeme, očistíme, nakrájíme a opepříme. Cibuli s česnekem nasekáme najemno. Připravíme zálivku na…
Kedlubny oloupeme a nastrouháme. Cibuli nakrájíme nadrobno, necháme na rozehřátém oleji zesklovatět, přidáme mouku…
Připravíme si zelí, otrháme z něho ovadlé listy, zbytek omyjeme a rozkrájíme na osminy. Ze všech kousků odstraníme…
Poměr ingrediencí v řeckém salátu je na každém, zda preferuje více sýra, pikantnější chuť s větším množstvím…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.