Ančovičky smažené
Ingredience
- čerstvé ančovičky (sardelky): 250 g
- hladká mouka: 2 PL
- koření na ryby: 1 KL
- sůl
- pepř
- šťáva z citronu
- olej
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Okurku, brambory, vejce, ředkvičky a šunku nakrájíme na kostičky a cibulku nadrobno. Majonézu rozmícháme s mlékem a přidáme podle potřebné hustoty trochu vody. Všechny ingredience smícháme, dochutíme solí,…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Máslo necháme změknout v pokojové teplotě. Ve třetině mléka rozmícháme pudinkový prášek a cukr, zbytek mléka…
Těstoviny uvaříme al dente. Rukolu promícháme s olivovým olejem a octem balsamico. Přidáme uvařené těstoviny,…
Vepřovovou hlavu a vnitřnosti důkladně vyčistíme a propereme ve vodě. Poté ji vložíme do vroucí vody. Přidáme…
Pomocí metličky smícháme olej, med, sójovou a worchestrovou omáčku, veškeré koření a prolisovaný česnek. Mícháme…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.