Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Brusinková omáčka k masu Ostatní
23. 05. 2018

Brusinková omáčka k masu

Ingredience
- +
  • brusinkový kompot: 150 g
  • skořice celá: 1 ks
  • víno červené: 100 ml
  • pomeranč: 1 ks
  • cukr krupice: 50 g

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zlatá střední cesta
Brusinková omáčka k masu – recept

Do hrnce dáme brusinky (můžeme použít i brusinkový džem), zalijeme vínem, přidáme cukr, skořici a šťávu z pomeranče. Když brusinková omáčka zhoustne, skořici vyjmeme a dál vaříme až do dosažení požadované hustoty.

Brusinková omáčka k masu se hodí hlavně ke zvěřině nebo steakům.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 2 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

ostruzinova-marmelada.jpg Ostatní

Ostružinová marmeláda

Ostružiny opláchneme a necháme okapat. Rozmačkáme je a propasírujeme přes síto, abychom je zbavili zrníček a ostružinová marmeláda byla hladká. Poté je dáme do hrnce společně s kyselinou citronovou. Cukr…

Doporučené recepty

Vejce benedikt s lososem

Předkrmy a chuťovky: Vejce benedikt s lososem

Holandskou omáčku připravíme podle tohoto receptu: holandská omáčka. Do vařící vody vmícháme ocet. Vodu v hrnci…

Cassoulet

Hlavní jídla: Cassoulet

Fazole namočíme přes noc do vody, druhý den je uvaříme ve vývaru asi 40 minut doměkka. Během vaření přidáme k…

Ratatouille

Přílohy: Ratatouille

Lilky nakrájíme na tenká kolečka, osolíme, necháme 20 minut “vypotit”, omyjeme a ubrouskem osušíme. Na stejně…