Domácí ciabatta
Ingredience
- hladká mouka: 400 g
- teplá voda: 200 ml
- olivy: {14}
- droždí: 20 g
- olivový olej: 1 PL
- sůl: 2 KL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Ossobuco je speciální telecí maso přeseknuté přes morkovou kost. Vzhledem k přítomnosti morku v kosti je maso po upečení ještě lahodnější. Maso osolíme a lehce obalíme v mouce. Orestujeme je ze všech stran na…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Ve vodní lázni rozpustíme nalámanou čokoládu a zamícháme do ní máslo. Necháme chvíli vychladnout. Do formiček na…
Z cukru, mouky a másla si v míse zpracujeme drobenku. Asi hrnek hotové drobenky si odebereme stranou, ke zbytku…
Vepřovovou hlavu a vnitřnosti důkladně vyčistíme a propereme ve vodě. Poté ji vložíme do vroucí vody. Přidáme…
Těstoviny dle vlastního výběru uvaříme. Na pánvi rozehřejeme olivový olej. Česnek nakrájíme nadrobno a krátce jej…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.