Francouzské brambory s uzeným masem
Ingredience
- brambory: 400 g
- cibule: 1 ks
- vejce: 2 ks
- uzené maso: 200 g
- smetana ke šlehání: 100 ml
- tvrdý sýr: 120 g
- sůl
- pepř
- pažitka
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Bůček koupíme s kůží i kostí. Kůži bůčku očistíme od případných chloupků a opatrně nakrojíme ostrým nožem na větší čtverce, ale jen do tučné části (pozor, aby se nenakrojilo i maso). Sůl a pepř vetřeme ze…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Pampeliškové květy důkladně propereme pod tekoucí vodou. Vložíme do většího hrnce s 1 litrem vody a citronem…
Bílky vyšleháme na rychlé otáčky na tuhý sníh, během šlehání přidáváme po lžičkách krupicový cukr. Na závěr…
Houby důkladně očistíme, nakrájíme na menší kousky a společně s nakrájenými bramborami necháme vařit. Až budou…
V hrnci rozehřejeme trochu oleje, na kterém zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou čerstvou…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.