Francouzské brambory s uzeným masem
Ingredience
- brambory: 400 g
- cibule: 1 ks
- vejce: 2 ks
- uzené maso: 200 g
- smetana ke šlehání: 100 ml
- tvrdý sýr: 120 g
- sůl
- pepř
- pažitka
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Nejdříve si připravíme mandle, které opražíme na suché pánvi. Poté je dáme do mixéru a rozmixujeme je, abychom získali práškovou konzistenci.…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, najemno nakrájíme a vložíme do hrnce společně s ostatními surovinami.…
Troubu předehřejeme na 200 °C. Králíka očistíme, naporcujeme, omyjeme a osušíme. Bůček nakrájíme na silnější…
Houby namočíme minimálně půl hodiny předem, aby změkly, poté vodu scedíme. Cibuli nakrájíme na kostičky a opečeme…
400 ml smetany nalijeme do hrnce, přidáme cukr a pomalu zahříváme. Vanilkový lusk podélně rozřízneme a špičkou…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.