Kořenová zelenina v soli
Ingredience
- mrkev: 500 g
- petržel: 250 g
- celer: 250 g
- česnek - stroužky: 1 ks
- sůl: 200 g
- kopr nebo petrželka
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Omyté a osušené kuře naporcujeme a osolíme, ale můžeme ho péct i vcelku, což nám dobu pečení prodlouží na přibližně 1 a 1/4 hodiny. Pekáč vymažeme trochou másla, na které vyskládáme kolečka cibule, česneku,…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Listově těsto vyválíme na pomoučněném válu, z něj pak krájíme čtverce asi o velikosti 8 x 8 cm. Jablka zbavíme…
Hovězí plátky naklepeme na tenko a z obou stran osolíme a opepříme. Na pánvi necháme v troše oleje rozpustit máslo…
Celer a mrkev oloupeme, nastrouháme a smícháme s citrónovou šťávou. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme,…
Troubu předehřejeme na 180 °C. Mrkev oloupeme a nastrouháme nahrubo, ořechy pomeleme, mouku prosejeme. V míse…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.