Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Kuřecí cordon bleu Hlavní jídla
26. 09. 2017

Kuřecí cordon bleu

Ingredience
- +
  • kuřecí prsa: 2  ks
  • kvalitní šunka - plátky: 2 ks 
  • plátkový sýr: 2 ks
  • hořčice 
  • sůl 
  • pepř 
  • olej
  • Na obalení: 
  • vejce 
  • hladká mouka 
  • strouhanka

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Méně dietní, ale chutné
align="justify">Kuřecí cordon bleu – recept

Kuřecí prsa důkladně naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Jednu stranu masa vždy potřeme hořčicí a poté poklademe plátkem šunky a sýra. Kuřecí plátek přehneme a pevně přichytíme párátky. Vzniklé kapsy následně obalujeme v hladké mouce, rozšlehaném a mírně osoleném vejci a strouhance. V případě potřeby postup opakujeme a kuřecí cordon bleu znovu obalíme ve vejci a strouhance. Na pánvičce rozpálíme větší vrstvu oleje a pozvolna smažíme do zlatova.

Hotové kuřecí cordon bleu podáváme s bramborami. 

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Doporučené recepty

Meruňková přesnídávka

Ostatní: Meruňková přesnídávka

Meruňky omyjeme, osušíme a vypeckujeme, banán oloupeme. Ovoce dáme do mísy s tvarohem a jogurtem a vše společně…

Pečená jitrnice s kysaným zelím

Hlavní jídla: Pečená jitrnice s kysaným zelím

Na rozehřátém sádle necháme zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kysané zelí, kmín, osolíme a necháme dusit…

Pohankové palačinky

Dezerty: Pohankové palačinky

Do mléka pomocí metličky zašleháme vejce a špetku soli. Dále přidáváme mouku postupně po lžících a zašleháváme ji…

Kedlubnová polévka s bramborem

Polévky: Kedlubnová polévka s bramborem

Oloupané kedlubny, brambory a mrkev nakrájíme na menší kostičky, zeleninový vývar ohřejeme, smetanu necháme v…