Povidlovo-makové lokše
Ingredience
- brambory: 500 g
- hladká mouka: 150 g
- máslo
- špetka soli
- švestková povidla
- mletý mák
- moučkový cukr
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Salát očistíme a nakrájíme. Na pánvi rozehřejeme máslo a pak choi zlehka restujeme. Mezitím si smícháme rybí omáčku, sezamový olej, med a limetkovou šťávu. Důkladně promícháme, zálivku přidáme k salátu pak…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Lišky očistíme, větší překrojíme, malé necháme vcelku. Na rozehřátém sádle necháme zpěnit nadrobno nakrájenou…
Lososa necháme chvíli odpočinout v pokojové teplotě, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Na pánvi na…
Jahody zbavené stopky dáme do mixéru, přidáme mléko, nadrobno nakrájenou nebo natrhanou mátu a med podle chuti.…
Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě doměkka, oloupeme a necháme vychladnout. Na pracovní desku nastrouháme…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.