Povidlovo-makové lokše
Ingredience
- brambory: 500 g
- hladká mouka: 150 g
- máslo
- špetka soli
- švestková povidla
- mletý mák
- moučkový cukr
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Švestky omyjeme, odpeckujeme, nakrájíme na čtvrtiny a vložíme do hrnce. K švestkám přisypeme cukr, nalijeme ocet, pořádně promícháme a přikryté necháme několik hodin (ideálně přes noc) odstát, aby švestky…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Mango oloupeme, zbavíme pecky a nakrájíme na menší kostky. Dužinu dáme do vyšší nádoby, přidáme citronovou šťávu,…
Banány nakrájíme na kolečka a společně s mlékem a jogurtem rozmixujeme. Podle chuti banánové smoothie dosladíme…
Na másle osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka. Restujeme velmi zvolna až do doby, kdy je cibule dotmava. Přidáme…
Dýni Hokkaidó zbavíme semínek a nakrájíme na kostičky o velikosti asi 1 x 1 cm. Tento druh dýně nemusíme loupat.…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.