Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Smažené halloumi tyčinky s granátovým jablkem Předkrmy a chuťovky
13. 05. 2019

Smažené halloumi tyčinky s granátovým jablkem

Ingredience
- +
  • sýr halloumi: 250 g
  • hladká mouka: 1 PL
  • sladká paprika: 1 KL
  • mletý pepř
  • olej na smažení
  • granátové jablko: 1 ks

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zlatá střední cesta
Smažené halloumi tyčinky s granátovým jablkem - recept

Sýr halloumi nakrájíme na silnější proužky a obalíme v hladké mouce smíchané s paprikou a pepřem. Obalené tyčinky smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje dozlatova a odkládáme na papírový ubrousek, který vysaje přebytečný tuk. Podáváme se zrníčky granátového jablka, které skvěle doplní chuť sýra a můžeme přidat také dip ze zakysané smetany. 

Smažené halloumi tyčinky s granátovým jablkem můžeme podávat s grilovanou bramborou, čerstvým pečivem nebo pita chlebem.  

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 1 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Doporučené recepty

Paštika z vepřových jater

Předkrmy a chuťovky: Paštika z vepřových jater

Vepřová játra očistíme a nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme 50 g másla. Nakrájenou cibuli a česnek na…

Smažené kuřecí paličky

Hlavní jídla: Smažené kuřecí paličky

Kuřecí paličky omyjeme, důkladně osušíme, osolíme a opepříme ze všech stran. Smícháme podmáslí, prolisovaný česnek…

Křepelčí vejce na 5 způsobů

Předkrmy a chuťovky: Křepelčí vejce na 5 způsobů

  Křepelčí vejce natvrdo Křepelčí vajíčka vložíme do studené vody, přivedeme k varu a vaříme 1,5 minuty.…

Polévka z pečené řepy

Polévky: Polévka z pečené řepy

Troubu si předehřejeme na 180 °C. Zeleninu si očistíme a pokrájíme na kostky. Poté ji vložíme do pekáče, osolíme a…