Aktuálně pro vás máme 1709 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Tagliatelle s lososem Hlavní jídla
31. 10. 2017

Tagliatelle s lososem

Ingredience
- +
  • tagliatelle: 300 g
  • losos bez kůže: 150 g
  • smetana ke šlehání: 150 ml
  • olivový olej
  • kopr
  • sůl
  • pepř

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zlatá střední cesta

Tagliatelle s lososem – recept

Lososa nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Těstoviny uvaříme al dente (na skus), na olivovém oleji osmahneme kousky lososa. Až jsou opečené, přilijeme smetanu, přidáme nasekaný kopr, osolíme a opepříme. Tagliatelle s lososem se mohou dochutit místo kopru bazalkou, petrželkou či pažitkou. Nakonec omáčku s kousky masa nalijeme na uvařené a scezené těstoviny. 

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF

Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

testoviny-s-lososem-a-susenymi-rajcaty.jpg Hlavní jídla

Těstoviny s lososem a sušenými rajčaty

Lososa očistíme a nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, sušená rajčata pokrájíme, parmazán nastrouháme. Dáme vařit těstoviny dle návodu. Na pánvi rozpálíme olivový olej a na…

Doporučené recepty

Domácí barbecue omáčka

Ostatní: Domácí barbecue omáčka

Cibuli i česnek nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli na něm orestujeme dozlatova. Přidáme koření…

Sádlové cukroví

Vánoční cukroví: Sádlové cukroví

Prosátou mouku smícháme s rovněž prosátým cukrem a zapracujeme změklé sádlo. Vytvoříme hladké těsto, které necháme…

Kuřecí salát s celerem

Saláty: Kuřecí salát s celerem

Kuřecí prsa osolíme a opepříme. Řapíkatý celer pokrájíme na malé kostky a uvaříme jej do měkka v osolené vodě. V…

Čočková pomazánka

Pomazánky: Čočková pomazánka

Čočku namočíme den předem do studené vody, propláchneme a necháme v cedníku okapat. Šalotku, česnek a petrželku…