

























Tvarůžkový tatarák
Ingredience
- olomoucké tvarůžky: 200 g
- cibule: 1 ks
- česnek - stroužky: 1 ks
- olej
- plnotučná hořčice dle chuti
- pažitka
- mletý pepř
- sůl
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Tvarůžky nakrájíme na malé kostičky, cibuli nasekáme nadrobno. Obojí smícháme s hořčicí a olejem, přidáme nakrájenou pažitku a umícháme tvarůžkový tatarák. Dochutíme solí a pepřem.
Tvarůžkový tatarák podáváme s pečivem, které můžeme předtím opéct a potřít česnekem.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Do velkého hrnce dáme husí skelet nebo odřezky, polovinu očištěné kořenové zeleniny, nové koření, celý pepř, bobkový list a sůl a pomalu vaříme silný husí vývar. Husí droby povaříme zvlášť v osolené vodě…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Troubu předehřejeme na 180°C. Cibuli nakrájíme na menší kousky, uzené maso nakrájíme na kostičky. Na pánvi…
Listy šťovíku propláchneme a nakrájíme na menší kousky, mrkev na nudličky. V hrnci na oleji necháme rozpustit…
Vanilkový lusk podélně rozpůlíme a špičkou nože seškrábneme semínka. Mléko, smetanu, zrníčka i lusk přivedeme…
Na oleji orestujeme na jemno pokrájenou cibuli a nasekané stroužky česneku. Přidáme mleté maso a necháme zatáhnout…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.