Jeseter na víně
Ingredience
- 750 g jeseter: 600 g
- hladká mouka: 1 PL
- bílé víno: 3 PL
- žampiony: 150 g
- máslo: 2 PL
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Omytá žebírka vložíme do studené vody, přidáme, cibuli, česnek, koření a polovinu očištěné kořenové zeleniny vcelku. Přivedeme k varu a vaříme asi 1 hodinu. Kroupy uvaříme zvlášť podle návodu a ihned…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Mango oloupeme a nakrájíme na kostičky, chilli papričky nakrájíme nadrobno. Cibuli nasekáme najemno a opečeme na…
Nastrouhanou čokoládu smícháme s rumem a najemno nadrcenými sušenkami. Moučkový cukr utřeme s bílky do pěny a…
Brambory nakrájíme na kostky, řapíkatý celer na plátky, cibuli, česnek a petrželku nadrobno. Rajčata nařízneme do…
Rozmixujeme mandle spolu s kokosovou moukou do lepivé a voňavé hmoty. Poté přidáme vypeckované datle a zahřátý med…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.