Aktuálně pro vás máme 1709 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Jeseter na víně Hlavní jídla
22. 09. 2017

Jeseter na víně

Ingredience
- +
  • 750 g jeseter: 600 g
  • hladká mouka: 1 PL
  • bílé víno: 3 PL
  • žampiony: 150 g
  • máslo: 2 PL
  • sůl
  • pepř

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zlatá střední cesta

Jeseter na víně – recept

Jesetera omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na lžíci másla orestujeme na plátky nakrájené žampiony, zalijeme vínem a trochou vody a pod poklicí dusíme 15 minut. Rybu z obou stran opečeme na másle. Omáčku můžeme zahustit trochou jíšky připravené ze lžíce másla a mouky, kterou provaříme. Jesetera na víně podáváme s uvařenými bramborami.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 1 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF

Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Doporučené recepty

Mražený jogurt jahodový

Dezerty: Mražený jogurt jahodový

Mražené jahody dáme společně se studeným jogurtem do mixéru a rozmixujeme dohladka. Přidáme med podle chuti a opět…

Polévka z červené řepy se smetanou

Polévky: Polévka z červené řepy se smetanou

Oloupanou červenou řepu nakrájíme na menší kousky, brambory na středně velké kostičky, šalotku a petrželku…

Jarní nádivka s medvědím česnekem

Přílohy: Jarní nádivka s medvědím česnekem

Rohlíky nakrájíme na malé kostky a ve větší míse je zalejeme vlažným mlékem. Nakrájíme cibuli, uzené maso a…

Vepřový steak z krkovice

Hlavní jídla: Vepřový steak z krkovice

Smícháme všechny ingredience na marinádu kromě piva (česnek nakrájíme na plátky) a metličkou prošleháme, aby se…