Jeseter na víně
Ingredience
- 750 g jeseter: 600 g
- hladká mouka: 1 PL
- bílé víno: 3 PL
- žampiony: 150 g
- máslo: 2 PL
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Polovinu cibule nakrájíme na kolečka, druhou polovinu nadrobno. Na pánvi s trochou oleje necháme rozpustit polovinu másla, orestujeme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, necháme vychladnout a stejně tak…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Čočku přebereme, propláchneme a necháme ve studené vodě namočenou do dalšího dne. Vodu slijeme a vaříme v nové,…
Do hrnce vložíme želatinu, kterou zalijeme mlékem a na mírném ohni necháme rozpustit. Do druhého hrnce nalijeme…
Panenku nakrájíme na medailonky, osolíme a opepříme. Potom je na oleji z obou stran zprudka orestujeme a odložíme…
Uvařenou nebo nakládanou cizrnu smícháme s nakrájenými sušenými rajčaty, cibulí a petrželkou, osolíme, opepříme a…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.