Vepřový jazyk
Ingredience
- vepřový jazyk: 500 g
- cibule: 1 ks
- nové koření: 3 ks
- celý pepř: 4 ks
- sůl
- voda
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Hrušky si připravíme zralé, ale raději tvrdší, bude se nám s nimi lépe pracovat a budou i chutnější. Oloupeme je, rozkrojíme na čtvrtky a vyjmeme jádřinec. Do misky si dáme trochu vody a do ní nasypeme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Meloun zbavený slupky a pecek nakrájíme na kostky. Přidáme baby špenát, nakrájenou okurku, olivy, kostičky sýra,…
Předehřejeme troubu na 180 °C. Rozpustíme máslo, v mixéru rozdrtíme sušenky a smícháme je s máslem. Formu vyložíme…
Zeleninu kromě špenátu nakrájíme na menší kusy a uvaříme v osolené vodě, dokud není měkká. Slijeme, rozmačkáme…
Aby měl salát z kuskusu lahodnější chuť, připravíme si kuskus ve vývaru místo v obyčejné vodě. Kuskus připravíme…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.