Smetanová omáčka z lišek
Ingredience
- čerstvé lišky: 250 g
- smetana ke šlehání: 120 ml
- bílé víno: 50 ml
- máslo: {1 PL}
- cibule: 1 ks
- česnek - stroužky: 1 ks
- čerstvý nebo sušený tymián
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Ve středním hrnci nejprve orestujeme nakrájenou anglickou slaninu. Poté k ní přidáme pokrájené jarní cibulky spolu s kouskem másla. Opět chvíli…
Česnek prolisujeme nebo utřeme, smícháme se zakysanou smetanou, lístky tymiánu, trochou soli a pepře. Česnekový dip ze zakysané smetany podáváme k masu, grilované zelenině, pečeným bramborám nebo čerstvé…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Maliny důkladně propláchneme a dáme do hrnce společně s kyselinou citrónovou. Cukr smícháme s želírovacím…
V míse smícháme nasekané madle, ovesné vločky a semínka. V malém hrnci zahřejeme kokosový olej s medem a cukrem.…
Mouku a cukr prosijeme přes síto, smícháme s vanilkovým cukrem a ořechy. Přidáme nastrouhané máslo a žloutek a…
Želatinu necháme ve studené vodě nabobtnat, necháme okapat a v malinové šťávě pozvolna zahříváme, až se rozpustí.…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.