Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Hermelínová pomazánka Pomazánky
31. 10. 2017

Hermelínová pomazánka

Ingredience
- +
  • hermelín: 1 ks
  • vejce: 1 ks
  • přírodní sýr: 150 g
  • šunka: 50 g
  • stroužky česneku: 1 ks
  • sladká mletá paprika
  • sůl
  • pepř

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zlatá střední cesta
Hermelínová pomazánka – recept

Vejce uvaříme natvrdo, hermelín rozmačkáme vidličkou a promícháme s přírodním sýrem. Vychladlé vejce do pomazánky nastrouháme, přidáme nadrobno nakrájenou šunku, prolisovaný česnek, trochu soli a pepře a podle chuti sladkou papriku. 

Hermelínová pomazánka by se měla nechat uležet v lednici asi dvě hodiny. Poté ji můžeme namazat například na jednohubky.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

nakladany-hermelin.png Pomazánky

Nakládaný hermelín

Hermelíny podélně rozkrojíme, cibuli a česnek nakrájíme na plátky. Část cibule a česneku společně s mletou paprikou nebo jiným oblíbeným kořením vložíme mezi poloviny hermelínu. Do sklenice postupně vrstvíme…

Doporučené recepty

Petrželové pesto

Ostatní: Petrželové pesto

Do mixéru vložíme petržel, ořechy, česnek, citronovou šťávu, kůru a parmazán. Všechny ingredience rozmixujeme,…

Chilli papričky plněné sýrem

Předkrmy a chuťovky: Chilli papričky plněné sýrem

Chilli papričky omyjeme a zbavíme jadřinců. Sýr s česnekem nakrájíme na plátky, kapary propláchneme, ančovičky…

Rajčatová salsa

Ostatní: Rajčatová salsa

Cibuli nakrájíme nadrobno a zakápneme citronovou šťávou. Rajčata spaříme, oloupeme a společně s paprikou zbavenou…

Baklava

Dezerty: Baklava

Nejdříve připravíme sirup smícháním krystalového cukru, medu, vody a citronové šťávy, které necháme na mírném ohni…