Kaštanové pyré
Ingredience
- jedlé kaštany
- voda na zředění
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Uzenou makrelu zbavíme hlavy, kůže a kostí, použijeme jen samotné maso. Brambory uvaříme ve slupce doměkka asi 25 minut, oloupeme a nakrájíme na kostičky nebo plátky. Řapíkatý celer nakrájíme na plátky,…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Hrušky si připravíme zralé, ale raději tvrdší, bude se nám s nimi lépe pracovat a budou i chutnější. Oloupeme je,…
Do hrnce vložíme želatinu, kterou zalijeme mlékem a na mírném ohni necháme rozpustit. Do druhého hrnce nalijeme…
Do hlubší misky dáme vinný ocet, sůl, pepř a metličkou promícháme. Za stálého míchání metličkou pomalu přiléváme…
Z celeru odstraníme vlákna, ananas, banán a zázvor oloupeme. Ingredience pokrájíme na menší kousky, zázvor…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.