Pěna z bílé čokolády
Ingredience
- bílá čokoláda: 250 g
- smetana ke šlehání: 350 ml
- mléko: 60 ml
- vejce: 3 ks
- ovoce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Do hrnce nalijeme šlehačku, nalámeme do ní ledové kaštany a čokoládu, vše přivedeme k varu za stálého míchání. Směs odstavíme a necháme vychladnout. Do vychladlé směsi vmícháme kondenzované mléko a poté rum,…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
V hlubší pánvi při mírné teplotě necháme rozpustit sádlo, ve kterém necháme za stálého míchání rozvonět rozdrobené…
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Do směsi opatrně zašleháme máslo a mléko. Do mísy pak přes síto přesejeme…
Cibuli nakrájíme nadrobno nebo na tenké proužky, česnek prolisujeme, květák rozebereme na růžičky. V hlubší pánvi…
Salát z červené čočky podáváme vychlazený.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.