Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Vepřová panenka s anglickou slaninou Vepřová panenka s anglickou slaninou Hlavní jídla
26. 09. 2017

Vepřová panenka s anglickou slaninou

Ingredience
- +
  • vepřová panenka: 400 g
  • anglická slanina - plátky: 6 ks 
  • hořčice: 2 PL 
  • olej: 1 PL
  • sůl
  • pepř 

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Méně dietní, ale chutné

Vepřová panenka s anglickou slaninou - recept

Vepřovou panenku osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej a maso zprudka opečeme z obou stran, aby se zatáhlo. Necháme mírně vychladnout, potřeme hořčicí a zabalíme do plátků anglické slaniny. Utáhneme nití nebo propíchneme špízovou jehlicí, aby slanina na mase držela i během pečení. Vepřová panenka s anglickou slaninou se peče v rozpálené troubě na 180 °C přibližně 15 - 25 minut podle požadovaného propečení.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 7 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Podobné recepty

fotolia_118327277_xs.jpg Hlavní jídla

Selská omeleta

Cibuli nasekáme najemno a společně s pórkem zlehka opečeme na másle, přidáme slaninu a nechápe opékat. Osolené a opepřené vejce vyšleháme se smetanou a přidáme do pánve. Přidáme nakrájená rajčata a opékáme při…

Doporučené recepty

Hovězí roštěnky

Hlavní jídla: Hovězí roštěnky

Cibuli nakrájíme nadrobno, maso na plátky. Rozehřejme pánev, na které na troše oleje rozpustíme máslo a opečeme na…

Krůtí hamburger

Předkrmy a chuťovky: Krůtí hamburger

Polovinu cibule nakrájíme nakolečka, druhou polovinu nadrobno. Smícháme mleté maso, nadrobno nakrájenou cibulku,…

Rizoto z mletého masa

Hlavní jídla: Rizoto z mletého masa

V nepřilnavém hrnci nebo hlubší pánvi necháme rozehřát olej, ve kterém rozpustíme polovinu másla. Na másle necháme…