Chorvatské fritule
Ingredience
- 500 g hladké mouky
- 500 g polohrubé mouky
- 1 kostka droždí
- 1 vejce
- 1 jablko
- 1 brambor
- skořice
- špetka soli
- ořechy
- hnědý rum
- vlažná voda
- olej
- moučkový cukr
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a na rozpálené pánvi ji opečeme z obou stran. Vyndáme a odstavíme na teplé místo (např. do vyhřáté trouby). Do pánve, ve které jsme dělali maso, dáme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Do osolené vody dáme vařit těstoviny a uvaříme je do poloměkka. Těstoviny scedíme a propláchneme studenou vodou.…
Filety stáhneme z kůže. Kůži nevyhazujeme. Lososa nasolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou. Do pánve s…
Zavařování cukety je podobné jako při zavařování okurek, takže pokud máme svůj oblíbený nálev, můžeme použít…
Ve slupce uvařené brambory necháme vychladnout, oloupeme a rozmačkáme vidličkou nebo prolisujeme. To samé…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.