Francouzská marináda
Ingredience
- bílé suché víno: 100 ml
- dijonská hrubozrnná hořčice: 1 KL
- olivový olej: 1 PL
- snítka čerstvé bazalky
- chilli dle chuti
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Oloupaný česnek vložíme do mixeru, přidáme sůl a zalijeme slunečnicovým olejem. Vše rozmixujeme na pastu, kterou naplníme do vymytých a vysušených skleniček. Domácí česneková pasta se uchovává v lednici, kde…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Cibuli nakrájíme na kostičky, brambory na kostky, česnek prolisujeme, vývar ohřejeme. V hrnci rozehřejeme trochu…
Smícháme mouku, vejce pár kapek olivového oleje a špetku soli. Podle potřeby přidáváme do těsta po lžičkách…
Očištěný chřest zbavený dřevnatých konců nakrájíme na menší kousky. Na troše oleje v hrnci necháme rozpustit máslo…
Tvaroh, tresčí játra a změklé máslo vyšleháme. Sterilované okurky nakrájíme na drobné kostičky nebo nastrouháme,…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.