Francouzská marináda
Ingredience
- bílé suché víno: 100 ml
- dijonská hrubozrnná hořčice: 1 KL
- olivový olej: 1 PL
- snítka čerstvé bazalky
- chilli dle chuti
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Droždí rozmícháme ve vodě, přidáme mouku, víno, cukr, špetku soli, olivový olej a mléko a vypracujeme hladké těsto. Přikryjeme potravinovou folií a necháme půl hodiny kynout na teplém místě. Těsto rozdělíme na…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Kachní játra umyjeme, očistíme, nakrájíme a opepříme. Cibuli s česnekem nasekáme najemno. Připravíme zálivku na…
Tuňáka scedíme, vajíčka uvaříme natvrdo, rajčata rozpůlíme, cibuli nakrájíme na velmi tenká kolečka, jarní cibulku…
Nejdříve si připravíme hlavní ingredienci, kterou je špenát. Spaříme ho a vyždímáme z něj přebytečnou vodu, která…
Obě mouky a moučkový cukr prosejeme přes síto a smícháme. Přidáme nastrouhané máslo, vejce a nastrouhanou kůru z…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.