Francouzská marináda
Ingredience
- bílé suché víno: 100 ml
- dijonská hrubozrnná hořčice: 1 KL
- olivový olej: 1 PL
- snítka čerstvé bazalky
- chilli dle chuti
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu a ihned propláchneme studenou vodou. Cuketu a rajčata nakrájíme na tenké plátky, sýr nastrouháme, česnek prolisujeme, bazalku nasekáme. Vejce, smetanu,…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Banán rozmačkáme v míse s vajíčkem. Přidáme jogurt a promícháme. Ovesné vločky s jedlou sodou rozmixujeme najemno…
Kuřecí prsa si pokrájíme na nudličky. Na másle necháme v pánvi zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli. Poté ji…
Rajčata nakrájíme na měsíčky, smícháme s natrhanou mozzarellou, lístky bazalky, osolíme, opepříme a smícháme s…
Troubu předehřejeme na 220 °C a připravíme si lilky. Odřízneme jim stopku a podélně je rozkrojíme na půlky. Na…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.