Glazovaná mrkev na medu
Ingredience
- mladá mrkev
- med
- máslo
- sůl
- mletý černý pepř
- petrželka
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Nejdříve si zelené fazolky očistíme od tvrdých konců a uvaříme ve slané vodě. Vaříme je téměř doměkka (asi 8 minut), poté je slijeme, ale vývar si…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Troubu předehřejeme na 200 °C. Z palic česneku odřízneme špičku a rozřízneme je příčně napůl. Nachystáme si…
Vepřovou panenku necháme vcelku. Osolíme, opepříme a vetřeme do masa lístky tymiánu. Troubu rozehřejeme na 200 °C.…
Na zavařování použijeme spíše tvrdší meruňky, aby udržely tvar a meruňkový kompot nebyl po otevření příliš…
Cibuli nakrájíme najemno a na másle opečeme dozlatova. Poté přidáme nakrájené žampiony a opékáme přibližně 2…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.