Holubce
Ingredience
- bílé zelí: {0.25}
- mleté maso (hovězí a vepřové): 150 g
- rýže: 100 g
- cibule: 1 ks
- mrkev: 1 ks
- rajský protlak: 1 PL
- rostlinný olej
- sádlo
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Mladé cukety omyjeme, podélně rozpůlíme a vydlabeme semínka. Pokud použijeme starší cukety, tak je i oloupeme. Cukety nastrouháme nahrubo, osolíme a necháme asi 30 minut odkapat v cedníku. Poté z nich…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Rybu osušíme, osolíme a opepříme citrónovým pepřem (můžeme použít obyčejný pepř a pár kapek citrónové šťávy).…
Cibule si očistíme a oloupeme, následně je nakrájíme na tenčí kolečka. Na hlubokém talíři si smícháme mouku,…
Droždí rozmícháme v teplé vodě, dokud se nerozpustí. Smícháme mléko, vejce (vejce nejdříve rozšleháme a necelou…
Žampiony očistíme a podusíme společně s rozmarýnem v pánvi se lžicí oleje. Žampiony necháme vychladnout, můžeme je…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.