Halibut
Ingredience
- halibut s kůží: 2 ks
- šťáva z citrónu: 2 PL
- majoránka: 1 KL
- oregano: 1 KL
- olivový olej: 1 PL
- bazalka
- libeček
- zelená petrželka
- česnek: {1}
- máslo
- sůl
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Mleté maso smícháme se solí, pepřem, najemno nakrájenou petrželkou a jedním vejcem. Zbylá vajíčka uvaříme ve vodě po dobu 7 minut. Poté schladíme a oloupeme. Vajíčka obalíme v hladké mouce, dále v masové směsi…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu al dente v hodně osolené vodě. Troubu rozehřejeme na 230 °C. Zeleninu…
Všechny suroviny promícháme a spojíme v jedno těsto, které by mělo mít konzistenci asi jako linecké těsto.…
Brokolici povaříme v osolené vodě dokud nezměkne, rozmačkáme ji vidličkou, přidáme nastrouhaný sýr, nadrobno…
Česnek utřeme se solí a smícháme pomocí metličky s olejem, citrónovou šťávou, citrónovou kůrou a nadrobno…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.