Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Maďarská rybí polévka halaszlé Polévky
06. 10. 2017

Maďarská rybí polévka halaszlé

Ingredience
- +
  • rybí maso (sumec, kapr, štika,...): 350
  • cibule: 1 ks
  • barevné papriky: 1 ks
  • rajčata: 1 ks
  • feferonka: 1 ks
  • sádlo: 1 PL
  • sůl
  • pepř
  • mletá paprika
  • voda 

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Super zdravé, doporučujeme
Maďarská rybí polévka halaszlé - recept

Na sádle v hrnci osmažíme nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou, přidáme na kousky nakrájené papriky, rajčata a feferonku, chvíli podusíme a odstavíme. V jiném hrnci si uvaříme rybí maso. Když je měkké, slijeme vodu do zeleninového základu a necháme pomalu vařit. Z rybího masa vybereme případné kosti a přidáme ho do hrnce. Dochutíme solí, pepřem a paprikou podle vlastní chuti. 

Maďarská rybí polévka halaszlé je nejlepší s čerstvým chlebem.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Doporučené recepty

Polévka z pečeného květáku

Polévky: Polévka z pečeného květáku

Květák rozdělíme na růžičky, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme, promícháme a na plechu vyloženém…

Kachní prsíčka

Hlavní jídla: Kachní prsíčka

Kůži kachních prsou překrájíme na malé čtverečky a z obou stran osolíme, opepříme a okmínujeme. Kachní prsíčka…

Játrová omáčka

Přílohy: Játrová omáčka

Játra očistíme, mrkev nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Cibuli necháme…

Stifado

Hlavní jídla: Stifado

Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky, oloupanou šalotku překrojíme napůl, česnek nakrájíme na plátky. Rajčata…