Olivová tapenáda
Ingredience
- 500 g zelených oliv bez pecek
- 2 menší stroužky česneku
- 2 lžíce kaparů
- 2 hrsti bazalky
- 2 lžičky provensálských bylinek
- 250 ml olivového oleje
- sůl
- mletý pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Jablka omyjeme a zbavíme jádřinců. Mrkve oškrábeme a společně s jablky nastrouháme nebo nakrájíme na velmi jemné nudličky. Z citrónu a poloviny pomeranče vymačkáme šťávu a přidáme k salátu, do kterého…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
V hrnci rozehřejeme máslo a cibuli nakrájenou nadrobno orestujeme. Zalijeme vývarem, přidáme nakrájenou bramboru,…
Brambory důkladně omyjeme (nejlépe vydrhneme kartáčkem) a osušíme. V míse zakápneme olivovým olejem a promícháme…
Omytého králíka naporcujeme a osolíme. Přidáme citrónovou kůru, polovinu prolisovaného česneku, rozmarýnu a koření…
Květák rozdělíme na růžičky a odkrojíme tvrdý košťál. Růžičky smícháme s trochou olivového oleje, osolíme,…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.