Olivová tapenáda
Ingredience
- 500 g zelených oliv bez pecek
- 2 menší stroužky česneku
- 2 lžíce kaparů
- 2 hrsti bazalky
- 2 lžičky provensálských bylinek
- 250 ml olivového oleje
- sůl
- mletý pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Rajčata omyjeme, nakrájíme na silnější plátky a rozložíme na sušící rošt. Sušíme je podle typu dané sušičky. Správně usušená rajčata jsou pružná,…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Pangase omyjeme a osušíme papírovou utěrkou, potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou…
Máslo necháme změknou v pokojové teplotě. Chceme-li měknutí urychlit, můžeme máslo nastrouhat nahrubo. Stejně tak…
Nivu rozmačkáme vidličkou a zapracujeme do ní tvar a smetanový sýr. Můžeme si vzít na pomoc i ruční šlehač. Podle…
Asi dvě hodiny před přípravou naložíme rozinky do rumu, množství rozinek přizpůsobíme vlastní chuti. Smícháme…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.