Aktuálně pro vás máme 1709 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Pečenáče Předkrmy a chuťovky
27. 09. 2017

Pečenáče

Ingredience
- +
  • ryby bez kostí (lín, okoun, kapr,...): 1 kg
  • sůl
  • bílky: 2 ks 
  • hladká mouka 
  • olej 
  • cibule: 1 ks
  • Nálev: 
  • ocet: 150 ml 
  • voda: 300 ml 
  • bobkový list: 3 ks
  • nové koření: 6 ks 
  • sůl: 10
  • cukr: 40

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Méně dietní, ale chutné

Pečenáče – recept

Ryby očistíme, naporcujeme a osolíme. Obalíme v hladké mouce, v našlehaném bílku, opět v hladké mouce a smažíme dozlatova na oleji. Poté necháme vychladnout. Smícháme ocet, nové koření, vodu, sůl, cukr, bobkový list a dáme krátce povařit. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Osmažené, vychladlé ryby plníme do zavařovacích sklenic, proložíme kolečky cibule, přidáme vychladnutý nálev a zavíčkujeme. Necháme v lednici alespoň týden uležet. 

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF

Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Doporučené recepty

Plněné papriky v rajské omáčce

Hlavní jídla: Plněné papriky v rajské omáčce

Polovinu cibule nakrájíme nadrobno a na oleji ji necháme zesklovatět. Přidáme rajčatové pyré, bobkový list, nové…

Ananasový koláč

Dezerty: Ananasový koláč

Čokoládu roztopíme. Banán rozmačkáme vidličkou a rozmixujeme jej s kokosovým mlékem a olejem. Přidáme kakao,…

Žampionová pomazánka

Pomazánky: Žampionová pomazánka

Žampiony očistíme a podusíme společně s rozmarýnem v pánvi se lžicí oleje. Žampiony necháme vychladnout, můžeme je…

Krůtí nudličky zapečené s těstovinami a žampiony

Hlavní jídla: Krůtí nudličky zapečené s těstovinami a žampiony

Nejprve si uvaříme těstoviny a scedíme. Krůtí maso očistíme a nakrájíme na nudličky. Očistíme žampiony a nakrájíme…