Pečenáče
Ingredience
- ryby bez kostí (lín, okoun, kapr,...): 1 kg
- sůl
- bílky: 2 ks
- hladká mouka
- olej
- cibule: 1 ks
- Nálev:
- ocet: 150 ml
- voda: 300 ml
- bobkový list: 3 ks
- nové koření: 6 ks
- sůl: 10 g
- cukr: 40 g
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Prosátou mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme oba cukry, nastrouhané máslo, bílek, citrónovou šťávu a kůru a vypracujeme hladké těsto, které necháme asi 1 hodinu odpočinout v lednici. Z těsta vyválíme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Cuketu nastrouháme nahrubo. Použijeme-li mladé cukety, není třeba je loupat ani vydlabávat semínka. Cuketu osolíme…
Ovesné vločky rozmixujeme na prášek, přidáme mléko, vejce a špetku soli a společně ještě promixujeme dohladka.…
Máslo necháme změknout v pokojové teplotě. Pro urychlení ho můžeme nastrouhat. Cibuli, pažitku a petrželku…
Mleté krůtí maso smícháme s trochou soli, pepře, majoránky, tymiánu, nastrouhaným česnekem a šalotkou a asi…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.