Pečenáče
Ingredience
- ryby bez kostí (lín, okoun, kapr,...): 1 kg
- sůl
- bílky: 2 ks
- hladká mouka
- olej
- cibule: 1 ks
- Nálev:
- ocet: 150 ml
- voda: 300 ml
- bobkový list: 3 ks
- nové koření: 6 ks
- sůl: 10 g
- cukr: 40 g
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Smícháme olej, sójovou omáčku, prolisovaný česnek, cukr, trochu soli a pepře. Touto marinádou potřeme kousky masa a necháme marinovat alespoň 2 hodiny. Špejle namočíme na 30 minut do studené vody, aby se během…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Kuřecí maso nakrájíme na větší kostky, promícháme s polovinou sójové omáčky, solamylem, polovinou soli a necháme…
V hrnci rozpálíme olej a opečeme nakrájenou cibuli. Až cibule zezlátne, přisypeme mletou sladkou papriku. Poté…
Rybíz důkladně očistíme od stopek a umyjeme. Kuličky rybízu rozmixujeme a dáme do hrnce spolu s cukrem. Rybíz…
Lilek nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme 20 minut "vypotit". V cedníku ho omyjeme a necháme okapat. Cuketu,…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.