Pěna z bílé čokolády
Ingredience
- bílá čokoláda: 250 g
- smetana ke šlehání: 350 ml
- mléko: 60 ml
- vejce: 3 ks
- ovoce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Hovězí vývar bude mít lepší chuť, když nejprve hovězí kosti upečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 25 minut. Očištěnou kořenovou zeleninu rozdělíme na poloviny, jednu část dáme do hrnce se studenou vodou…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Očištěné maso a brambory nakrájíme na kostky, cibuli nahrubo, česnek prolisujeme. V kotlíku na ohni necháme…
Kachnu porádně osolíme zvenku i zevnitř, opepříme a okmínujeme. Cibule rozkrájíme napůl a vložíme je do pekáče…
Ve středním hrnci nejprve orestujeme nakrájenou anglickou slaninu. Poté k ní přidáme pokrájené jarní cibulky spolu…
Brambory uvaříme, oloupeme a propasírujeme nebo nastrouháme na struhadle. K bramborám přidáme sůl a mouku a těsto…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.