Salsa verde
Ingredience
- parmazán {10} g
- strouhanka {15} g
- zeleninový vývar {70} ml
- olivový olej {1,5} PL
- vejce {1}
- bazalka
- petrželka
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Maliny umyjeme a rozmačkáme. Citron odšťavníme a šťávu přidáme k malinám. Maliny zalijeme vodou a necháme přes noc odstát. Druhý den směs přecedíme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Hovězí maso pokrájíme na kostky. Z oleje, pomerančové šťávy, zázvoru, chilli a cukru umícháme marinádu. Půlku…
Kuřecí prsa nařízneme a vytvoříme tak kapsu na náplň. Sýr nakrájíme na plátky, cherry rajčátka na půlky. Do…
Filety z kapra si minimálně jeden den před obalováním osolíme a silně potřeme prolisovaným česnekem. Zbavíme tak…
Vejce rozšleháme s vodou a přimícháme hladkou mouku. Do hladkého těstíčka namáčíme kousky zeleniny a ihned…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.