Valašská kyselica
Ingredience
- kysané zelí: 150 g
- klobása: 1 ks
- smetana: 100 ml
- slanina: 50 g
- mléko
- cukr krystal
- hladká mouka
- ocet
- bobkový list
- majoránka
- celý černý pepř
- nové koření
- sůl
- mletý pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
V hrnci na troše oleje orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku a klobásu. Ke konci přidáme orestovat nadrobno nakrájenou chilli papričku zbavenou semínek. Přimícháme protlak, fazole, kukuřici a zalijeme horkým…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Okořeníme kari, skořicí a osolíme. Přidáme škrobovou moučku, necháme…
Pomocí metličky smícháme žloutky, mléko pokojové teploty, vanilkový cukr a špetku soli. Postupně přidáváme…
V hlubší pánvi necháme rozpustit máslo, zaprášíme moukou a vytvoříme světlou jíšku. Zalijeme mlékem smíchaným se…
Z fenyklu odstraníme zelené stonky a překrájíme ho na menší kousky. Na troše oleje necháme nakrájenou anglickou…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.