Valašská kyselica
Ingredience
- kysané zelí: 150 g
- klobása: 1 ks
- smetana: 100 ml
- slanina: 50 g
- mléko
- cukr krystal
- hladká mouka
- ocet
- bobkový list
- majoránka
- celý černý pepř
- nové koření
- sůl
- mletý pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Kuřecí prsa a kuřecí skelet vložíme do studené vody, osolíme, opepříme a uvaříme, až je maso úplně měkké. Vývar i maso použijeme na polévku. Maso nakrájíme na menší kousky, mrkev, bambusové výhonky a houby na…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Mrkev, petržel, celer a pórek nakrájíme na kostičky, obě natě nahrubo. Ve velkém hrnci rozpustíme lžíci másla,…
Na oleji orestujeme na jemno pokrájenou cibuli a nasekané stroužky česneku. Přidáme mleté maso a necháme zatáhnout…
Cibuli nakrájíme na kostičky a na jedné lžíci sádla osmažíme dotmava. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso…
Batáty oškrábeme škrabkou nebo jen pečlivě omyjeme a nakrájíme na hranolky. Na plech dáme pečící papír, aby se…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.