Domácí zázvorová limonáda
Ingredience
- kořen zázvoru
- pomeranč
- skořice
- med na oslazení
- led k podávání
- máta nebo meduňka
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
V míse smícháme nasekané madle, ovesné vločky a semínka. V malém hrnci zahřejeme kokosový olej s medem a cukrem. Vlejeme do sypké směsi a důkladně promícháme. Plech vyložíme pečícím papírem a rozprostřeme na…
Smetanu vyšleháme. Banán rozmixujeme s tvarohem, přidáme kakao, vanilkový cukr a promícháme. Postupně zapracováváme vyšlehanou smetanu. Pokud by se nám pribiňáček zdál málo sladký, přidáme cukr nebo banán. …
Cibuli nakrájíme na drobno a smícháme ji s mletým masem. Přidáme vejce, prolisovaný česnek, nakrájenou slaninu,nasekaný tymián, kmín, sůl a pepř. Masovou směs důkladně promícháme. Vytvarujeme sekanou, obalíme…
Připravíme si domácí bulky na hamburger. Červené víno dáme vařit s cukrem. Redukujeme dokud víno nezhoustne. Mleté hovězí maso v míse smícháme s…
Ve větší míse smícháme vlažné mléko s moučkovým cukrem. Přidáme rozdrobené droždí a vložíme mísu přikrytou utěrkou do trouby rozehřáté na 50 °C. Necháme vzejít kvásek. Na pánvi si orestujeme na troše oleje…
Máslo necháme změknout v pokojové teplotě. Pro urychlení ho můžeme nastrouhat. Cibuli, pažitku a petrželku nakrájíme nadrobno. Máslo utřeme do pěny, přidáme tvaroh, smetanu a prošleháme. Přidáme cibuli,…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Kuřecí prsa nařízneme a vytvoříme tak kapsu na náplň. Sýr nakrájíme na plátky, cherry rajčátka na půlky. Do…
Z ingrediencí na košíčky vypracujeme hladké těsto a necháme ho hodinu v lednici vychladit. Těsto rozdělíme na…
Přeosýváme hladkou mouku a moučkový cukr. Máslo necháme změknout a med zahřejeme. Ze surovin vypracujeme hladké…
Omytého úhoře umyjeme a vysušíme. Dáme do pekáče, nasolíme, okmínujeme, pokapeme citronovou šťávou a na povrch…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.