Zelené fazolové lusky na smetaně
Ingredience
- zelené fazolky: 400 g
- cibule: 1 ks
- smetana: : {200 ml}
- ocet
- sůl
- pepř
- třtinový cukr
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Nejdříve si zelené fazolky očistíme od tvrdých konců a uvaříme ve slané vodě. Vaříme je téměř doměkka (asi 8 minut), poté je slijeme, ale vývar si ponecháme. Na rozpálené pánvi opečeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme fazolky a chvíli opékáme. Podlijeme trochou vývaru z fazolek, přidáme smetanu a necháme mírně zredukovat. Dochutíme solí, pepřem, octem a cukrem.
Zelené fazolové lusky na smetaně se podávají s vařeným bramborem a vařeným vejcem.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Broskve si očistíme, oloupeme, pokrájíme na kousky a vložíme do hrnce. Přidáme také banány nakrájené na kolečka. Ovoce v hrnci krátce povaříme, pokud…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
V míse smícháme tvaroh s vejcem a špetkou soli. Přidáme hrubou mouku, promícháme a necháme těsto asi 5 minut…
Batáty, brambory, cibuli, zázvor očistíme a nakrájíme. V hrnci rozehřejeme olivový olej, na kterém zpěníme cibuli…
Kuřecí maso oddělíme od kosti a nakrájíme na tenké plátky. Kosti z kuřete povaříme 1 hodinu v lehce osolené vodě.…
Omyté a osušené cukety i se slupkou nakrájíme na hranolky. Parmezán promícháme se strouhankou, vejce rozšleháme se…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.