

























Zelené fazolové lusky na smetaně
Ingredience
- zelené fazolky: 400 g
- cibule: 1 ks
- smetana: : {200 ml}
- ocet
- sůl
- pepř
- třtinový cukr
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Nejdříve si zelené fazolky očistíme od tvrdých konců a uvaříme ve slané vodě. Vaříme je téměř doměkka (asi 8 minut), poté je slijeme, ale vývar si ponecháme. Na rozpálené pánvi opečeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme fazolky a chvíli opékáme. Podlijeme trochou vývaru z fazolek, přidáme smetanu a necháme mírně zredukovat. Dochutíme solí, pepřem, octem a cukrem.
Zelené fazolové lusky na smetaně se podávají s vařeným bramborem a vařeným vejcem.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Žloutky vyšleháme s cukrem a brandy, zvlášť vyšleháme bílky dotuha a také šlehačku. Ořechy, ovoce a další ingredience dle chuti nakrájíme na malé kousky. Do žloutků zamícháme opatrně šlehačku a tuhý sníh.…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Smícháme jogurt, prolisovaný česnek, nadrobno nasekané bylinky, osolíme a opepříme. Dále můžeme přidávat další…
Všechny ingredience smícháme dohromady. Nejlepšího výsledku dosáhneme, pokud si dáme trochu práce s domácí…
Vejce uvaříme natvrdo. Ricottu smícháme se solí, špetkou pepře, hořčicí a nadrobno nakrájenou pažitkou. Přidáme na…
Cibuli nakrájíme na kolečka, která klademe do zavařovací sklenice a proléváme medem. Cibuli občas stlačíme.…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.