Grilovaný Camembert s brusinkami

Grilovaný Camembert s brusinkami




Grilovaný Camembert s brusinkami – postup přípravy

V misce smícháme grilovací koření, pepř a trochu olivového oleje. Horní část sýra Camembert vykrojíme tak, aby vznikla jakási mistička, vykrojenou část si necháme na přiklopení. Každou „sýrovou misku“ vymažeme grilovací směsí, přidáme trochu brusinkové marmelády a lístek máty a kořením potřeme i povrch sýra ze všech stran.

Alobal si rozdělíme na čtverce podle počtu porcí a potřeme jej olejem. Na omaštěný alobal dáme sýr, přiklopíme odkrojeným víkem, jednotlivé sýry zabalíme a dáme na rozpálený gril. Grilujeme z každé strany pár minut do změknutí sýra.

Grilovaný Camembert s brusinkami podáváme ihned ještě horký s čerstvým pečivem nebo opečenou bagetou potřenou česnekem.



Diskuse k článku

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!
Odesláním souhlasíte s pravidly diskuze.