Pudinková buchta
Pudinková buchta – postup přípravy
Nejprve si uvaříme pudink. Do hrnce si dáme mléko, přidáme pudink a 3 lžíce cukru. Pudink uvaříme dle návodu a necháme vychladnout. Mezitím si smícháme smetanu se zbývajícím cukrem a přidáme do směsi 2 balíčky vanilkového cukru. Připravíme si plech = vyložíme ho pečícím papírem. Těsto umícháme ze zbylých surovin: z oleje, hrubé mouky, cukru krystalu, mléka, vanilkového cukru, prášku do pečiva, vajec, hladké mouky a vody. Připravené těsto vylijeme na plech a lžící na něj dáváme připravený pudink. Plech s těstem pak dáme péct do předehřáté trouby přibližně 20 – 30 minut.
Čtěte také:
Pudinková buchta je ještě lepší, když na ni po vychladnutí dáme zakysanou smetanu a podle chuti ozdobíme, například kakaem či skořicí.
Diskuse k článku
RE : Pudinková buchta