Tvarohová buchta
Tvarohová buchta – postup přípravy
Tvarohová buchta je velmi jednoduchá na přípravu. Nejprve si vezmeme vejce a oddělíme žloutky od bílků. Pak prosejeme mouku a smícháme ji s práškem do pečiva. Do jiné mísy si dáme tvaroh, cukr, žloutky a máslo a všechno dobře utřeme, aby se nám to pěkně spojilo. Z bílků si ušleháme sníh a přidáme ho do tvarohové směsi. Poté si vezeme tvarohovou směs a směs z mouky a prášku do pečiva a opatrně je smícháme dohromady, abychom vytvořili tuhé těsto. Musí být opravdu tuhé, do připravené formy, kterou jsme si vymazali máslem a vysypali kokosem, ho dáváme lžící a pečeme v předehřáté troubě. Po 20 minutách do těsta píchneme špejlí, a pokud na ní nebude již žádné syrové těsto, můžeme vyndat. Jinak ještě pečeme a často kontrolujeme.
Diskuse k článku
RE : Tvarohová buchta