Aktuálně pro vás máme 1710 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Pomazánka z tresčích jater Pomazánky
21. 08. 2017

Pomazánka z tresčích jater

Ingredience
- +
  • tresčí játra v oleji: 1 ks 
  • tvaroh nebo smetanový sýr: 200 g
  • máslo: 50
  • cibule: 1 ks  
  • sterilované okurky: 2 ks
  • petrželka
  • sůl 
  • pepř

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zdravé, neuděláte chybu
align="justify">Pomazánka z tresčích jater - recept

Tvaroh, tresčí játra a změklé máslo vyšleháme. Sterilované okurky nakrájíme na drobné kostičky nebo nastrouháme, cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a společně s okurkami přidáme k tvarohové směsi. V případě, že je pomazánka z tresčích jater příliš hustá, rozředíme ji mlékem dle potřeby. Přidáme nasekanou čerstvou petrželku a promícháme. Osolíme a opepříme dle chuti, ozdobíme petrželkou a můžeme zakápnout trochou citronové šťávy.

Pomazánka z tresčích jater je ideální na jednohubky či chlebíčky. Skvěle se ale hodí i jako rychlá a zdravá večeře.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!

Doporučené recepty

Brokolicová polévka

Polévky: Brokolicová polévka

V hrnci rozehřejeme trochu oleje, na kterém zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou čerstvou…

Banánové smoothie

Nápoje: Banánové smoothie

Banány nakrájíme na kolečka a společně s mlékem a jogurtem rozmixujeme. Podle chuti banánové smoothie dosladíme…

Červená čočka jako příloha

Přílohy: Červená čočka jako příloha

Cibulku si nakrájíme najemno a necháme ji na másle zpěnit dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a petržel a…

Vepřový guláš z plecka

Hlavní jídla: Vepřový guláš z plecka

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme polovinu másla,…