

























Pstruh na grilu
Ingredience
- pstruzi
- citronová šťáva
- máslo
- rozmarýn
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Pstruhy očistíme a na několika místech nařízneme kůži tak, abychom neporušili maso. Pstruhy po celé ploše (i zevnitř) pomažeme změklým máslem, osolíme, opepříme a dovnitř vložíme kousek rozmarýnu. Pstruhy grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany asi 8 minut. Před podáváním pokapeme pstruhy citronovou šťávou.
Pstruh na grilu chutná skvěle s opékanými bramborami nebo zeleninovým salátem, doplnit jej můžeme petrželovým pestem.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Mleté maso smícháme s uvařenou rýží, kterou jsme nechali vychladnout. Přidáme najemno posekanou cibuli, utřený česnek a vejce. Ochutíme solí, pepřem…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Smícháme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, vejce, česnek a bylinky, směs promícháme, osolíme a opepříme.…
V hrnci na oleji necháme rozpustit máslo a orestujeme na něm na kostičky nakrájenou mrkev. Ke konci přidáme…
Brambory ve slupce uvaříme do poloměkka asi 10 minut, oloupeme a nakrájíme na plátky. Květák rozebereme na růžičky…
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, cibuli nadrobno, mrkev na menší kostičky. Na oleji necháme zpěnit cibuli, přidáme…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.