

























Pstruh na grilu
Ingredience
- pstruzi
- citronová šťáva
- máslo
- rozmarýn
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Pstruhy očistíme a na několika místech nařízneme kůži tak, abychom neporušili maso. Pstruhy po celé ploše (i zevnitř) pomažeme změklým máslem, osolíme, opepříme a dovnitř vložíme kousek rozmarýnu. Pstruhy grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany asi 8 minut. Před podáváním pokapeme pstruhy citronovou šťávou.
Pstruh na grilu chutná skvěle s opékanými bramborami nebo zeleninovým salátem, doplnit jej můžeme petrželovým pestem.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Omyté a osušené vepřové maso nakrájíme na větší kostky, cibuli a česnek nahrubo. V pekáčku smícháme maso, cibuli, česnek, osolíme, opepříme, poprášíme sladkou paprikou a důkladně promícháme. Pekáček přiklopíme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Z tuňákové konzervy slejeme olej. Tuňáka si v míse rozmačkáme vidličkou. Olivy a rajčata nakrájíme na malé…
Zavařovací sklenice pořádně vymyjeme. Rajčata omyjeme. Pokud nám nevadí slupky, můžeme je zavařit i se slupkami. V…
Celer a mrkev oloupeme, nastrouháme a smícháme s citrónovou šťávou. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme,…
Smícháme sójovou, rybí a chilli omáčku s olejem. Marinádou potřeme kuřecí maso a necháme marinovat alespoň 30…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.