

























Pstruh na grilu
Ingredience
- pstruzi
- citronová šťáva
- máslo
- rozmarýn
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Pstruhy očistíme a na několika místech nařízneme kůži tak, abychom neporušili maso. Pstruhy po celé ploše (i zevnitř) pomažeme změklým máslem, osolíme, opepříme a dovnitř vložíme kousek rozmarýnu. Pstruhy grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany asi 8 minut. Před podáváním pokapeme pstruhy citronovou šťávou.
Pstruh na grilu chutná skvěle s opékanými bramborami nebo zeleninovým salátem, doplnit jej můžeme petrželovým pestem.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme na něm na čtvrtky nakrájené očištěné žampiony. Jakmile začnou zlátnout, přimícháme najemno nakrájenou cibuli,…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Do domácí pekárny nalijeme vlažnou vodu, přisypeme prosátou mouku a do každého rohu zvlášť dáme cukr, sůl a droždí…
Výhodou této buchty je, že nemusíme nic vážit, potřebné ingredience odměříme v jakémkoliv hrnku, důležité je pouze…
Kysané zelí důkladně propláchneme ve vlažné vodě. V hrnci si rozehřejme sádlo a na něm dozlatova opražíme cibuli.…
Lososa naporcujeme, každý kousek osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou. Filety obalíme v hladké mouce,…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.