

























Pstruh na grilu
Ingredience
- pstruzi
- citronová šťáva
- máslo
- rozmarýn
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Pstruhy očistíme a na několika místech nařízneme kůži tak, abychom neporušili maso. Pstruhy po celé ploše (i zevnitř) pomažeme změklým máslem, osolíme, opepříme a dovnitř vložíme kousek rozmarýnu. Pstruhy grilujeme na rozpáleném grilu z každé strany asi 8 minut. Před podáváním pokapeme pstruhy citronovou šťávou.
Pstruh na grilu chutná skvěle s opékanými bramborami nebo zeleninovým salátem, doplnit jej můžeme petrželovým pestem.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Očištěný celer a brambory nakrájíme na kostky, vložíme do osolené studené vody, přivedeme k varu a uvaříme asi 25 - 30 minut doměkka. Slijeme a celer s bramborami rozšťoucháme společně s máslem. Na závěr…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Květák očistíme a rozdělíme na růžičky. Ve větším hrnci rozehřejeme lžíci másla a opečeme na něm najemno…
Slaninu nakrájíme na proužky a na lžíci oleje ji opečeme do křupava. Oddělíme žloutky od bílků, do žloutků…
Očištěný květák naloupeme na růžičky. Nakrájíme na kostičky cibuli, kterou osmahneme ve vyšší pánvi do růžova.…
Krůtí maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Zeleninu umyjeme a pokrájíme. Mrkev nakrájíme na tenké…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.