Bulharský tarator
Ingredience
- podmáslí: 500 ml
- salátová okurka: {1/2}
- vlašské ořechy: 8 ks
- čerstvý kopr: 2 PL
- stroužky česneku: {0,5}
- olivový olej : 1 PL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Smícháme vejce, mouku, mléko, špetku soli a z těchto surovin si zpracujeme řídké těsto. Dáme vařit osolenou vodu, do které pomocí lžíce nabereme trochu těsta a necháme ho pomalu kapat do vody tak, aby v ní…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Test
text komentu
test
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
ja mam na to zapnutu taku ochranu na monitore a na ociach mam ochranu s barner okuliarmi cez milicastore a su ...
Filety z kapra si minimálně jeden den před obalováním osolíme a silně potřeme prolisovaným česnekem. Zbavíme tak…
Oškrábanou mrkev nakrájíme na menší kousky a rozmixujeme. Přidáme šťávu a kůru z pomeranče, mandlové mléko, zázvor…
Prosátou mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme oba cukry, nastrouhané máslo, bílek, citrónovou šťávu a kůru…
Na pánvi zpěníme najemno nasekaný česnek, přidáme chobotničky a omyté krevety. Vše restujeme zhruba 5 minut. Poté…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.